Първоначално публикувано от Galeano
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подлакътник между предни седалки...
Collapse
X
-
hg
ако искаш подлакатник трябва да си намериш от някои морха с седаалката заедно да са ...защото еиначе ще е мн трудно само с подлакетник нестаа да се присади и аз си тарсех ходих да пробвам пазарски ма мн адски грозно става и не си зехАлфа Ромео 156 2.0 T.S!!!
Comment
-
Един приятел си беше пресадил един подлакътник на Бравата и хич не изглеждаше зле. Каза че си го е купил от Австрия за 85 евро от някакъв магазин за авто аксесоари колкото нашето Метро.Имало поне 20 модела но този изглеждал най като заводски. От почти всеки модел имало с различно широчини. Покритието е като на таблото - гумирано и леко грапаво. За различните автомобили били различно планките с които се монтирал. Неговия е с чекмедже но имало и хладилни такива около 200 евро стрували.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Да разбирам ли че от морга не може само подлакътника а ще трябва и седалка ?!? Нещо не ми се вярваВ интерес на истината не съм го заглеждал този подлакътник подробно, виждал съм само през стъкло че има и не знам как се закрепва...
sigpic
Alfa Romeo 156 2.4JTD
Mazda CX-5
Comment
Comment